Помер найстаріший у світі чоловік

0
4
Помер найстаріший у світі чоловік
В Іспанії на 114-му році життя помер найстарший чоловік на планеті Франсіско Нуньєс Олівера.

Про це повідомляє EFE, - пише Громадське.

На сніданок щодня Франсіско їв кекс і пив рідкий йогурт. Тиск навіть у досить похилому віці був нормальний, цукор у крові в нормі, у довгожителя не виявлено ніяких серйозних захворювань.

Олівера народився 13 грудня 1904 року в Б'єнвенідо, невеликому містечку на південь від Бадахоса, де живуть близько двох тисяч людей. Тут він прожив усе життя. Місцеві жителі називали його Марчена — в молодості він був схожий на відомого севільського виконавця фламенко Пепе Марчена (1903-1976).

Чоловік був учасником Іспано-франко-марокканської війни 1921-1926 років — колоніальної війни Іспанії і Франції проти берберського емірату Риф, який створили після повстання в Північному Марокко.

У Франсіско є дочка Антоніа, яка прожила з ним все життя і дбала про нього до останнього дня, 97-річний брат і 93-річна сестра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні