«Богдан» має відмовитися від закупівлі російських деталей, - Гунчик

8
-2
«Богдан» має відмовитися від закупівлі російських деталей, - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що заводам потрібно відмовлятися від купівлі російського обладнання і техніки.

Про це йшлося 29 січня під час брифінгу в ОДА.

Нагадаємо, ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» замовляє деталі в товариства з обмеженою відповідальністю «ЧЕРГОС», зареєстрованому у Санкт-Петербурзі.

За словами Володимира Гунчика, одразу відмовитись від закупівлі російського обладнання і техніки неможливо, адже без роботи залишаться працівники заводів.

Він наголосив, що перестати купувати деталі до автомобілів у країни-агресора повинен і завод «Богдан».

«Я, як один із колишніх керівників корпорації, запевняю керівництво «Богдану», аби ми відмовилися від закупки комплектуючих і техніки, які виготовляє Росія», - заявив Гунчик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як від Рошену в Росії. ХА ХА ХА ХА
Відповісти
Кому потрібен цей популізм. Бізнес має бути відокремлений від політики. Якщо Богдан закуповує комплектуючі по найкращих цінах і вони відповідають технічним вимогам, це правильне бізнес-рішення і ніхто не має права вказувати їм де купувати комплектацію. У нас суспільство явно хворе. Обсяг торгівлі з Росією складає близько 30 млрд. доларів. Хто небудь з розумників і ура-патріотів задумувався що станеться з економікою України, якщо зупинити всю торгівлю з РФ? Ми як країна станемо банкротом з мільярдними дірками в бюджеті. А за рахунок чого буде фінансуватися Армія? Хто небудь задумувався.
Відповісти
Ми велика краііна, робимо двигуни до ракет,а "якісь залізяки" для автобусів мусимо купувати в агресора...здається в нашоіі влади розум потьмарився
Відповісти
А ви були в ато? Лежали в окопі в грязі, бачили смерть свого побратима. Оце Росія...
Відповісти
Якраз Богдан і не відокремлений від політики, як і Рошен. І тільки зацікавлені особи торгують з росією, даючи гроші на патрони, якими кацапи вбивають наших чоловіків. Вловив різницю. Якби був в ато, то не пліа би чухні, правник...
Відповісти
Гунчик зробить так, як скаже його кум порох...другого не дано.
Відповісти
А ви багато дружите з сусідами, чи родичами, з якими посварились. Мабуть не носите їм пирогів і не берете в них.
Відповісти
Скільки та гуня ще буде тут сидіти, нехай йде в Рошен там тоже торгівля з Росією . Може би став президентом Росії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні