--> «Епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися», - луцький завод «Богдан» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися», - луцький завод «Богдан»

5
5
«Епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися», - луцький завод «Богдан»
Нові моделі тролейбусів та автобусів виробництва «Богдан» невдовзі зможуть повністю витиснути маршрутки з вулиць українських міст.

Такий прогноз зробили експерти спеціалізованого автомобільного ресурсу Autoconsulting, - йдеться на сайті підприємства.

«У Корпорації «Богдан» абсолютно згодні, що епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися і міста повинні закупати великі низькопідлогові сучасні автобуси і тролейбуси. Вони давно розроблені і завод освоїв їхнє серійне виробництво. Більш того, завод вже поставив партію тролейбусів на європейський ринок, де вони успішно працюють», – зазначають автори статті.

Невеличкі та маневрені маршрутки марки «Богдан А091» стали масовим явищем на початку 2000-х років і зробили справжній переворот у сфері міських пасажирський перевезень.

Вони були легкими в експлуатації, порівняно недорогими, комфортними для пасажирів та замінили російські «ГАЗелі» та «ПАЗи».

Але їхній час закінчуються, їм на зміну прийдуть сучасні 12-ти та 18-метрові тролейбуси та автобуси, що враховують особливості людей з обмеженими можливостями і відповідають сучасним європейським та світовим стандартам – економічним, технічним та екологічним, зауважують експерти Autoconsulting.

На сьогодні Луцький «Автоскладальний завод №1» може забезпечити потреби міст у новому транспорті у розмірі 2200 одиниць на рік. На підприємстві активно працюють над тим, щоб до 2020 року збільшити потужності заводу до 6000 одиниць техніки на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зараз виробляє завод? 50 тролів на рік?
Відповісти
Пора закінчити епоху богданів. Такого гі.на не повинно бути на вулицях міст.
Відповісти
2000 тролейбусів можуть бути з Псковськими моторами Сделано в России. Нормально так торгувати з окупантами та агресором, а всьому світу Порошенко буде просити ввести санкції, при цьому сам успішно торгує і косить бабло. Якийсь такий двоякий виходить патріотизм.
Відповісти
51 троль.
Відповісти
Якщо зможуть зробити до 6000 шт на рік, то чому не можуть зробити нещасник 200-300 шт. для Луцька і витіснити нарешті усі маршрутки на металобрухт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні