Луцький «Богдан» зробив рожеві тролейбуси для Кременчука

4
4
Луцький «Богдан» зробив рожеві тролейбуси для Кременчука
Луцький завод «Богдан» виготовить 40 тролейбусів для автопарку міста Кременчук Полтавської області.

У понеділок, 26 березня, міський голова Кременчука Віталій Малецький завітав до Луцька з перевіркою виконаних робіт. Також з ним приїхав народний депутат Юрій Шаповалов.

Директор ДП «АСЗ №1» АТ «АК"Богдан Моторс» Дмитро Писаний провів екскурсію для гостей міста. Зокрема, він прозвітував про хід робіт, етапи створення тролейбусів та запросив до перевірки уже готових транспортних засобів.



Загалом, до Кременчука сьогодні уже поїде 5 нових тролейбусів, а решта будуть готові до кінця літа 2018 року. Кошти на оновлення автопарку виділив Європейський банк реконструкції та розвитку.

Нові тролейбуси повністю відповідають європейським стандартам. Транспорт має спеціальний заїзд для візків, кондиціонери та автономний хід. Зауважимо, що на 90% комплектація тролейбусів українська, на 10% - європейська.



Як розповідає міський голова Кременчука, результатом він задоволений:

«Це проект, яким живе Кременчук останні півтора роки. Місто отримало 2 мільйони євро гранту, завдяки чому і вдалось реалізувати задумане. Сьогодні перші машини будуть відправлятись. Тролейбус дійсно класний. Дуже високо оцінюємо роботу підприємства «Богдан», зробили якісні машини», - розповідає Малецький.



Також мер доповнив, що у місті вже є транспортні засоби, виготовлені на «Богдані», про які лише позитивні відгуки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Луцьку дулю, далі на зламках будем їздити.
Відповісти
А обласний центр буде купувати металобрухт - керовніки!
Відповісти
А коли для Луцька почнуть робити? Ні краще підняти вартість у маршрутках. Може взагалі демонтувати тролейбусні лінії в місті?
Відповісти
Ура. Правільной дорогой ідьотє товаріщі. На заводі вже люди за трудодні працюють (заборгованість по зарплаті). Ще треба паспорти позабирати, щоб весною не втікли у Польщу. Зараз на мітинг поженуть, щоб барани там побекали "Купуймо українське".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні