Лучани будуть платити більше за холодну воду. ВІДЕО

5
2
Лучани будуть платити більше за холодну воду. ВІДЕО
У платіжках лучан за комунальні послуги – нове зростання цін. У «Луцькводоканалі» повідомили, що з двадцять п'ятого січня вартість одного кубометра холодної вони сягне чотирьох гривень вісімдесяти двох копійок.

У порівнянні з попереднім тарифом, це на десять копійок дорожче. За послугу з централізованого водовідведення доведеться платити п'ять гривень дев'ять копійок за метр кубічний, - повідомляє 12 канал.

У підприємстві повідомляють, що це рішення прийняла Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Окрім цього, з двадцять четвертого січня зросла вартість тарифу за утримання будинку та прибудинкових територій.



Це рішення затвердив виконком луцької міської ради. Ціни зростуть в середньому на тридцять п'ять відсотків. Тобто, це до сорока додаткових копійок на метр квадратний.

У департаменті ЖКГ пояснюють, що ціни зросли через те, що тариф прив'язують до розміру мінімальної зарплати. А так як з першого січня вона зросла, тому і тарифи вирішили скоригувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може тариф прив'язують до тих коштів, які розтратив директор водоканалу корчук і? Мінімальну зарплату підняли і зразу ціни на все полізли вгору. А в чому прикол? Ми мали б жити краще при більшій зарплаті, а ціни тягнуть на два кроки назад. Задовбали!!!
Відповісти
А якість води покращиться? Можливо поміняти гнилі водопроводи?
Відповісти
Треба подякувати уряду за наше " щасливе теперішнє"...
Відповісти
Такий уряд треба розігнати разом з верховною радою і олігархом- президентом.
Відповісти
Скільки будеш "мутити воду". Піднімати собі зарплату за наш рахунок. Напишемо в прокуратуру, нехай перевірять фінансовий стан підприємства. Може знову пропали фінанси?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні