У Нідерландах заморозили активи Рената Ахметова

0
8
У Нідерландах заморозили активи Рената Ахметова
Активи Рената Ахметова заморозили на території Нідерландів.

Про це повідомляє 12 канал.

Рішення суду Амстердама пов’язане з іншим процесом, який відбувся у Нікосії − щодо виплати заборгованості у 820 млн доларів за угоду придбання української телекомунікаційної компанії. Наразі опублікували тимчасову постанову про заморожування зареєстрованих у Голандії підприємств СКМ, «Метінвест» і найбільшого приватного енергетичного і вугільного виробника ДТЕК.

У той же час, в прес-службі фінансово-промислової групи СКМ заявили, що не мають інформації про нові позови до компанії.

У "Файнешнл таймс" підтвердили, що вже подали апеляцію на рішення окружного суду міста Нікосія про заморожування активів її власника Рената Ахметова на суму 820 мільйонів доларів. Слухання у справі призначено на 27 лютого. До цього часу Ренату Ахметову заборонили витрачати більше 20 тисяч євро на місяць.

Раніше, у жовтні 2017 року Господарський суд Києва повернув пакет акцій компанії «Укртелеком» у державну власність, розірвавши договір купівлі-продажу цієї компанії у березні 2011 року.

Приватизація 93-х відсотків акцій найбільшого національного оператора зв'язку відбулася за заниженою вартістю. Втрати держави оцінили в 1 мільярд 600 мільйонів гривень.

Теги: ахметов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні