Опалювальний сезон - на межі зриву

5
4
Опалювальний сезон - на межі зриву
ДКП «Луцьктепло» заявило, що попри скасування постанов про арешт коштів, ситуація на підприємстві залишається критичною.

Про це сповістила прес-служба підприємства.

"Звернення у владні кабінети, суди, рішення, маленькі перемоги та великі розчарування – так живе сьогодні підприємство.

Попри скасування постанов про арешт коштів, що містяться на рахунках із спеціальним режимом використання, а також на тих, стягнення коштів з яких заборонено законодавством, ситуація залишається критичною." - пишуть тепловики.

"Сьогодні під загрозою не тільки спільний проект по модернізації і реконструкції ДКП «Луцьктепло» з ЄБРР, а й опалювальний сезон 2017-2018, який уже розпочався. (Так, банк уже припинив фінансування проекту і розгляд тендерних пропозицій)." - йдеться у дописі.

"Оскільки на численні звернення та клопотання реагувань у позитивну сторону немає, підприємство вимушено звертатись за підтримкою до губернатора Волинської ОДА Володимира Гунчика та до Віце-Прем'єр-Міністра, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка та Міністра юстиції Павла Петренка." - зазначають у прес-службі.

"Здавалось би, зважаючи на дану ситуацію, повинні «включитись» усі владні структури, адже такий стан «Луцьктепла» може істотно вплинути на подальшу долю підприємства і, що найголовніше, на успішне завершення розпочатого опалювального сезону." - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба менше красти...
Відповісти
Менше не виходить! Живеш одним днем і не знаєш, що завтра буде і чи встигнеш завтра вкрасти те, що не встиг вкрасти сьогодні.
Відповісти
О на тобі . Вже і ціну на отоплення під шумок підняли. І всеодно скрута. Доуправлялись.
Відповісти
Так переведіть квартири на індивідуальне опалення , і забудьте про те проблемне "Луцьктепло" назавжди.,бо це газова і грошова прірва!
Відповісти
А що укроп вже не гріє чи від балаканини батареї не теплішають?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні