У луцькому «Промені» відбулася перша на Волині Ніч рекламожерів

0
3
У луцькому «Промені» відбулася перша на Волині Ніч рекламожерів
У розважальному центрі “Промінь” відбулася вечірка “Ніч рекламожерів”: гості дивилися однойменний культовий семигодинний фільм, пили шампанське, брали участь у розіграші призів, спілкувалися і розважалися.

Фільм «Ніч рекламожерів» - збірка кількох сотень рекламних роликів із різних країн світу та різних епох. Найстарший з них датований 1898 роком. Режисер фільму зібрав їх у колекцію і показав рекламу як окремий вид мистецтва.

До слова, фільм-шоу демонструвався у 40 країнах світу та двічі входив до Книги рекордів Гіннеса. Періодично “Ніч рекламожерів” поновлюється новими шедеврами. Цьогоріч світ дивиться уже 37-му версію цього проекту. Попри це, на Волині «Ніч рекламожерів» відбулася вперше.

Менеджер з маркетингу й реклами мережі кінотеатрів Multiplex Роман Ковтонюк розповідає, що подібні до проекту «Ніч рекламожерів» перегляди постійно відбуватимуться й надалі. Зокрема щосереди о 19:30 починаються сеанси показів відеозаписів вистав відомих англійських та французьких театрів. Ці покази організовані у співпраці з «Британською радою в Україні». А ще Multiplex показує фільми англійською мовою без перекладу.

До слова, Multiplex – то найбільша мережа кінотеатрів в Україні. А луцький Multiplex у РЦ “Промінь” – найбільший у мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Kozak System виступить у Промені* Kozak System виступить у Промені*
16 вересня, 2018, 11:41
0
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні