Multiplex запрошує відвідати вечірку та провести «Ніч Рекламожерів» разом*

0
5
Multiplex запрошує відвідати вечірку та провести «Ніч Рекламожерів» разом*
"Ніч Рекламожерів" - визначна подія не тільки для спеціалістів у сфері шоу-бізу, реклами та маркетингу, але й для усіх, хто хоче бути у тренді!

Сьогодні "Ніч Рекламожерів" - це шоу, що двічі увійшло до Книги рекордів Гіннеса. Унікальний культовий проект, що дозволяє поглянути на відеорекламу як на витвір сучасного мистецтва.
Проходить більш ніж в 40 країнах світу. Одна з найвизначніших подій у світі реклами, заснована колекціонером рекламних роликів.

У колекції представлена трьохсотлітня історія реклами - від
братів Люм'єр (ролик мила Sunlight, 1898 р.) до комп'ютерної графіки наших днів. Вона може похвалитися творами таких іменитих режисерів як Федеріко Фелліні, Жан-Люк Годар, Вітторіо де Сіка, Роман Поланскі, Микита Міхалков і багатьох інших. У 1981 році Жан Марі Бурсіко створив першу "Ніч рекламожерів", що отримала назву Treats" з двома цілями: поділитися своєю
пристрастю і зібрати трохи коштів, необхідних для підтримки та відновлення старих роликів своєї колекції.

Сховище "Сінематека" довгий час розташовувалося на даху останнього з решти великих кінотеатрів Парижа, - "Рекса", який уособлює собою золотий вік світового кінематографу. Сьогодні
під колекцію виділений цілий замок у Швейцарії.

Спеціально для глядачів буде організовано комфортні місця для відпочинку та фотозони.

Початок заходу та вечірка: 20:00
Початок сеансу: 21:00
Закінчення: 3:30


Квитки можна придбати на сайті: https://multiplex.ua/ua/movie/351251#09122017 або у касі кінокомплексу MULTIPLEX, що знаходиться на 1-му поверсі РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 525 90 09
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Колядки у Промені Колядки у Промені
01 січня, 1970, 03:00
0
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні