Луцькі муніципали продовжують зносити незаконні паркани. ФОТО

8
-2
Луцькі муніципали продовжують зносити незаконні паркани. ФОТО
Інспектори муніципальної варти Луцька знесли ще декілька незаконно встановлених парканів у Луцьку.

Городи та клумби на вулицях Кравчука, 24 та Конякіна, 31 в Луцьку сьогодні розгородили інспектори департаменту муніципальної варти. Вони демонтували в цих дворах 11 самовільно встановлених саморобних дерев’яних та металевих парканів, якими були огородженні "диво грядки".

Під вікнами будинків, окрім кущів, дерев на таких земельних ділянках ростуть чагарники, зілля купи опалого листя та не покошена трава.

Роботи з демонтажу парканів та огорож на прибудинкових територіях в спальних районах Луцька будуть продовжені й надалі, не дивлячись на погіршення погодних умов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після " розгородження" там і це рости не буде,буде смітник тому що комунальникам оті територіі до " лампочки" ,а так хоч хтось приглядав
Відповісти
Краще дивилися б за незаконною забудовою зелених зон,берегів річок,озер
Відповісти
Оце так вже і " потрібна" служба, то бабуль з яблуками ганяють, щоб не продавали, то городи розгородять... Куди ідуть наші гроші? Для чого нам така "потрібна" служба?
Відповісти
Ок, це зробили, тепер потрібно заставити навести благоустрій на тій території, бо огорожу зняли, а срач остався, просто через задницю працюють.
Відповісти
Розібрали квітника.Дибіли ПТУшні)
Відповісти
Якшо люлина огородила щоб по квітках неїздили машини, а тут селюкі начолі з ожирівшими поросям починають все ламати.На чиїй стороні здоровий глузд?
Відповісти
Ще б по вул.Ветеранів 1, знесли.там взагалі дитина травмувала ногу,що зашивали,аж жирова тканина виступила так наштиркнувся
Відповісти
якщо позабирають паркани то алкаші і наркомани і машини це все сміття буде під нашими вікнами?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні