Порошенко зустрівся з легендарним режисером «Твін Пікса»

0
-4
Порошенко зустрівся з легендарним режисером «Твін Пікса»
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із американським кінорежисером Девідом Лінчем.

Режисер відкриває в Україні Фонд психологічної допомоги ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

“Петро Порошенко провів зустріч із легендарним американським кінорежисером Девідом Лінчем, який прибув до України для відкриття представництва благодійного Фонду. Фонд Лінча допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля”, — йдеться в повідомленні.

Глава держави подякував Девіду Лінчу за рішення відкрити в Україні цей Фонд.

“Це важлива та символічна місія. Нині це дуже актуальне та важливе питання для України, яка переживає часи війни і російської агресії: незаконна анексія Криму, агресія на Сході моєї країни. Коли сотні тисяч військових повертаються з війни і психологічна реабілітація життєвонеобхідна для них”, — сказав Петро Порошенко.

Президент також запропонував режисерові обдумати можливість створення кіно про українських героїв та ті події, які зараз відбуваються в Україні.

Девід Лінч зауважив, що Фонд надаватиме допомогу і проводитиме заняття із трансцендентальної медитації для кожного, хто цього бажає. Він також висловив думку про те, що в Україні є потреба у вивчені таких методик психологічної реабілітації.

Раніше повідомляли, що культовий американський кінорежисер Девід Лінч оголосив, що після виходу на телеекрани всіх серій нового "Твін Пікса" перестане знімати кіно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні