У Києві російський дипломат збив двох пішоходів

0
-2
У Києві російський дипломат збив двох пішоходів
Працівник посольства Росії збив автомобілем двох осіб на пішохідному переході в центрі Києва. Про це на своїй сторінці у Facebook поінформував головний редактор «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов, - пише Захід.НЕТ.

«За даними джерел «Цензор.НЕТ», 12 листопада о 17:20 в. Києві на перехресті вулиць Старонаводницької і Кутузова аташе посольства РФ в Україні Мухамадеев Чингіз Уралович на автомобілі Volkswagen Passat, D 001 161, скоїв наїзд на громадянку України...», - написав він. Цю інформацію «Українській правді» підтвердив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

За його словами, автомобіль на дипломатичних номерах, що належать посольству РФ, збив на пішохідному переході жінку 1959 року народження, яка переходила дорогу разом з чоловіком та донькою. Жінка отримала травму голови, а в її доньки діагностували забій тазу. Обидві вони отримали медичну допомогу і госпіталізовані не були.

Тракало уточнив, що за кермом був співробітник посольства РФ, який від проходження освідчення на алкоголь не відмовлявся, а драггер показав, що алкоголю в крові дипломата не було. Наразі за цим фактом почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості).

На уточнення Тракало повідомив, що ані посвідчення, ані транспортний засіб у працівника посольства, який користується дипломатичним імунітетом, не вилучалися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні