Ремонтувати дороги на Волині буде нова структура

0
-1
Ремонтувати дороги на Волині буде нова структура
На Волині створять управління капітального будівництва, ремонту та відновлення доріг, яке виконуватиме ремонт та відновлення доріг.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації у понеділок, 30 жовтня, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як зауважив голова ОДА Володимир Гунчик, з 1 січня наступного року вступає в дію закон про Державний дорожній фонд. В області створять управління капітального будівництва, ремонту та відновлення доріг, яке паралельно з Державною службою автомобільних доріг виконуватиме функцію ремонту та відновлення доріг у 2018 році. Йдеться про майже 4,3 тисячі кілометрів державних доріг місцевого значення, включаючи комунальні дороги.

Нагадаємо, за словами голови ОДА Володимира Гунчика, волинські компанії не справляються з великим об’ємом робіт, тому до ремонту доріг будуть залучати структури з Польщі. Капітальним ремонтом і реставрацією дороги на Волині займатиметься польська компанія DROG-BUD Sp. z o. о.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні