Жінка з немовлям жила в наметі посеред лісу, бо не має оселі

7
0
Жінка з немовлям жила в наметі посеред лісу, бо не має оселі
21-річна мама-сирота сама попросила у поліцейських допомоги, коли маля захворіло.

На Харківщині 21-річна жінка із 6-місячним немовлям через нестачу коштів оселилася у наметі, створеному власноруч із підручних засобів, посеред лісу, повідомляє "Вголос".

Коли малюк захворів, жінка звернулася до поліцейських, бо не знала, хто ще їй зможе допомогти.

Розповіла, що вона – сирота, і їй з немовлям на руках просто не було куди йти. Поки отримувала грошову допомогу для дитини від держави, мала змогу разом із цивільним чоловіком винаймати житло. Коли кошти закінчилися, довелося йти на вулицю.

Нагадаємо, на Волині молоді батьки віддали дитину до дитбудинку, бо їхня хата – у жахливому стані. Їх зобов’язали зробити ремонт. А коли маля втрапило до лікарні, про його долю стало відомо волонтерам і журналістам. Батько дитини згодом показав жахливі умови проживання сім’ї.

Жінка побудувала з підручних засобів намет та разом із родиною мешкала в ньому. Через кілька днів вона помітила, що хлопчик захворів. Ліки молода матуся придбати не могла. З відчаю жінка вирішила звернутися по допомогу до поліції.

Правоохоронці ж викликали швидку, медики відразу госпіталізували маля до обласної дитячої лікарні, де йому надали усю необхідну допомогу. Зараз матір з сином перебувають в медзакладі на обстеженні.

Батько дитини має кілька судимостей і участі у вихованні її не бере. Працівники ювенальної превенції провели з жінкою профілактичну бесіду та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що ж..на ремонт скинулися..давайте тепер на квартирку підзбираєм людям
Відповісти
Які виконання батьківських обовязків якщо немає иожливостей!Чому сирота немає житла,хто відібрав житло у дитини?Чому держава не контролює "сиротинське"житло?Влада дистанціювалася від таких люде,вмила руки насе"понтій пілат...!!!Для того щоб вимагати, треба створити умови для здійснення цих умов!
Відповісти
А ми, що повинні утримувати цих ледацюг, бо наклепали дітей. Дітки - ось ні в чому не винні.Якщо її батьки ледацюги і вона також, то я повинна їй квартиру купити.Забрати дитину в цієї непотрібі і все.Я все життя працюі\вала, маю. квартиру, машину,яку чесно зробила.І зараз працюю, а воно.Жах.
Відповісти
в нас мають бути центри підтримки для жінок , які опинилися в скрутній ситуації, маємо не осуджувати, а допомогти вирішити ситуацію, дати жінці подумати і обдумати, показати , які є варіанти, які є в неї права.....
Відповісти
Що ви дурню пишете вона може справді немає може нікого з рідних але вона не залишила хлопчика а звернулася до поліції ви якісь нелюди
Відповісти
Чому так легко ви обсуждаєте. А ви станьте на її місце коли немовля на руках і підіть попрацюйте.
Я з лучанкою ані грама не згідний.
Значить вона немає діте, коли гордиться своїм успіхом.
А ви без сторонньої допомоги погледіть дитину і заразом заробітної грошей на її утримання.
Відповісти
Краще б працівники ювінальної служби помогли отримати нормальну допомогу жінці в соціальній службі і захистили її права а не вона не маючи коштів на утримання дитини буде ще й платити штраф. Держава " ......."
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні