Омелян мріє, що держава забере дніпровський аеропорт в Коломойського

0
1
Омелян мріє, що держава забере дніпровський аеропорт в Коломойського
Міжнародний аеропорт «Дніпро» планується повернути у державну або муніципальну власніcть. Про це в суботу, 16 вересня, у коментарі журналістам заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає «Укрінформ».

За його словами випадок з дніпровським аеропортом став класичним прикладом того, наскільки монополія вбиває ринок. «Аеропорт «Дніпро» в руках компанії групи Коломойського. Замість того, щоб відкрити можливість для польоту всім, вони створили комфортні умови для «Дніпроавіа» і Австрійських авіаліній, який є їх партнером», - зазначив Омелян і додав, що зараз відбуваються відповідні судові процеси довкола аеропорту.

«Я сподіваюсь, що його буде повернуто в державну або муніципальну власність. І ми поставимо на цьому крапку. Багатомільйонне місто не може залежати від того, що хоче собі якийсь «пан». Це абсурд», - наголосив Омелян.

Зазначимо, що термінал аеропорту у Дніпрі наразі знаходиться у приватній власності, а злітно-посадкова смуга - в державній.

Нагадаємо, у березні суд зобов'язав повернути державі авіакомпанію «Дніпроавіа», якою через фірму Галтера володіє фінансово-промислова група «Приват», співвласником якої є бізнесмен Ігор Коломойський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні