Ювелірному Дому ZARINA у Луцьку – 5 років*

2
-3
Ювелірному Дому ZARINA у Луцьку – 5 років*
Нова колекція Gloria, щойно представлена на Українському тижні моди, а також безліч приємних сюрпризів чекало гостей на Дні народження бутика ZARINA у Луцьку 15 вересня.

Атмосфера елегантності та піднесення тут відчувається завжди. Особливо яскраво вона проявилася під час святкування п’ятиріччя бутика у Луцьку.

Кожного, хто завітав у ZARINA 15 вересня, чекала приємна несподіванка – гостей зустрічали келихом шампанського. І це був лише початок.

Привітати друзів бренду приїхала його засновниця - Наталія Нетовкіна. Вона приймала квіти та вітання від гостей магазину, припрошувала відвідувачів пригощатися солодощами.

Багато хто з присутніх потішив себе вишуканими обновками, адже до Дня народження у бутику акція – до мінус 50 %. До куплених коштовностей додавали також і подарунки.

Наталія Нетовкіна познайомилася з усіма гостями, обговорила з жінками останні модні тенденції ювелірних прикрас, а чоловікам підказала, чого ж бажають їхні половинки.

На запитання «Чому ви вирішили відкрити магазин у Луцьку?» засновниця Ювелірного Дому відповіла :

«У Луцьку живе моя двоюрідна сестричка та брат. Я їздила до них у гості, і мене вразила історична частина міста. Наскільки вона казкова, незвичайна, вишукана! І наскільки вона відповідає духу прикрас ZARINA. Тут люди із гарним смаком, відчувається шляхетність.

І, звичайно, коли бренд розвивався, ми не могли не відкрити магазин у Луцьку. І я дуже рада, що вже п’ять років ми тут. Вдячні жителям вашого міста, які тепло відгукуються про бутик, люблять його. І знайте, ця любов – взаємна!»

Відвідати бутик ZARINA можна за адресою: м. Луцьк, проспект Волі, 17.


















Теги: заріна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаннячка!)
Відповісти
Ухти, який файний магазин! Треба сходити туди купити щось для своєї бабки...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні