Ювелірній Дім ZARINA дарував призи переможцям Різдвяної лотереї*

0
3
Ювелірній Дім ZARINA дарував призи переможцям Різдвяної лотереї*
Дирекція ювелірного магазину ZARINA, що знаходиться у Луцьку на пр. Волі, 17, розіграла серед покупців путівку до Європи, золоту підвіску з діамантом та сертифікат на 5 тисяч гривень.

Щоб взяти участь у лотереї, покупцям магазину слід було придбати прикрас на суму від трьох тисяч гривень та заповнити анкету з особистими даними. Акція стартувала в листопаді і діяла до 15 січня.



“Хочеться на зимові свята, коли Різдвяний дух панує на землі, дарувати людям більше добра та щастя. Тому вирішили провести лотерею серед друзів нашого бренду” - розповідає керуючий магазином ZARINA Наталія Гнатюк.



Отож, до Європи ZARINA відправляє Світлану Саливончик. Путівка включає подорож на двох, проживання в готелі, безоплатний проїзд та цікаві екскурсії по містах.



“Емоції переповнюють, не знаю, що сказати, дуже вдячна! Путівку виграла у Будапешт та Відень. Запрошу чоловіка,” - ділиться враженнями пані Світлана.

А діамант від ZARINA тепер носитиме Діана Приступа, адже саме вона виграла золоту підвіску з коштовним каменем.



Оновить свою шкатулку з дорогоцінностями Тамара Ковальчук - їй вручили сертифікат на 5 тисяч гривень від Ювелірного Дому ZARINA.



“Я є дуже частою гостею цього салону, бо подобається їхня якісна та гарна робота. Останній раз купувала підвіску, завдяки цьому виграла ще одну підвіску з діамантом. Дуже рада!” - розповідає переможниця розіграшу Діана.

Завершили розіграш святкуванням із солодощами та шампанським.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні