«Він хотів і був готовий», - Палиця про балотування Поліщука на мера

8
-2
«Він хотів і був готовий», - Палиця про балотування Поліщука на мера
Голова Волинської обласної ради, один із лідерів партії «УКРОП» Ігор Палиця не впевнений, що Ігор Поліщук балотуватиметься на луцького міського голову.

Таку заяву він зробив у четвер, 7 вересня, на прес-конференції.

Відповідаючи на запитання, чи буде Ігор Поліщук балотуватися від «УКРОПу» на посаду Луцького міського голови, Ігор Палиця зазначив, що ситуація з 3 липня, коли Поліщук зробив таку заяву, змінилася.

«Коли я сподівався, що вибори будуть призначені в липні і в вересні-жовтні Луцьк отримає міського голову, тоді планувалось що Ігор Поліщук балотуватиметься. Він хотів і був готовий. І сьогодні, якщо він готовий, я його повністю підтримаю, але мені деякі представники влади сказали, що Петро Порошенко сказав, що поки не поміняється влада в місті, поки буде цей секретар, виборів не буде», – зазначив Ігор Палиця.

Він заявив: «Хочу вам сказати зразу за весь «УКРОП»: якщо депутати міської ради вважають, що «УКРОП» узурпував владу, будь ласка: складайте мандати, обнуляйте списки.

«УКРОП» зробить це разом із вами. І йдіть на перевибори разом із міським головою. І це буде дешевше. І не буде коштувати дорожче, ніж просто вибори міського голови».

Нагадаємо, раніше Ігор Поліщук добровільно склав повноваження секретаря Луцької міської ради і заявив, що буде балотуватися у мери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ого. БПП нарешті побачив, шо УКРОП захопив владу у місті і занервував? довго ж ви, Олексійовичу.
Відповісти
Ага. Отак зразу візьмуть і обнулять списки. і складуть мандати. ага-ага
Відповісти
Думаю, шо Палиця все одно виставить Поліщука на вибори. Мутить воду..
Відповісти
прищавий не мае рейтингу може пустоцвіт,
Відповісти
А Палиця незнає що поліщук привів в раду Кропиву і дерибанять(( Луцьктепло))) отого і Петрович скоро нажене Поліщука,,,мер наш то Недопад буде.
Відповісти
Кропива-ставленик Недопада і Палиці, а не Поліщука. З цієї трійки Поліщук кращий, але повністю залежний від Палиці. НА ЖАЛЬ!
Відповісти
вибори не призначае ВР, більшість в Порошенка, значить гарант не зацікавлений в них. А чому? бо завідома знае що його кандедат програе, як і його політсила!!! Що остаеться? тянути резину і дискредитувати нинішню владу в місті... а з допомогою кого він це робить всі і так прекрасно знають. Висновки кожен робить сам!!!
Відповісти
Прищика вже давно записали... Не треба шлятись по всяких нехороших установах... з не досить порядними депутатами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні