«Вуличні пункти обігріву, якщо не буде газу»: як Луцьк готується до зими під час війни

0
«Вуличні пункти обігріву, якщо не буде газу»: як Луцьк готується до зими під час війни
Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, що якщо у місті не буде опалення – можна буде грітись у вуличних пунктах обігріву, про це він розповів у інтерв'ю Еспресо.

На запитання, чи припускає Ігор Поліщук, що ворог навмисне руйнуватиме інфраструктуру, щоб ускладнити життя українцям у холодну пору року він зазначив, що наразі такий розвиток подій не виключається.

«На жаль, не виключаємо такого розвитку подій і робимо все, що від нас залежить. За бюджетні гроші стараємося замінити максимум аварійних мереж. І працюємо по проєкту з організацією USAID, за яким ми отримаємо чималу кількість приладів для встановлення вуличних пунктів обігріву. На сьогодні це – єдине, що можна зробити.

Тому що переведення котелень на електрику є неможливим – як з фінансової точки зору, так і з точки зору потужностей компаній, які постачають електроенергію. Ми досліджували це питання і робили запит у «Волиньобленерго». У них немає таких потужностей для того, щоб забезпечити електроенергією наші котельні у разі їхнього переходу на електрику», - розповів Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні