У Луцьку під стінами ОДА - мітинг

3
-1
У Луцьку під стінами ОДА - мітинг
У Луцьку під стінами Волинської ОДА відбувається мітинг торфовиків. Працівники "Волиньторфу" вимагають аудієнції у губернатора області Володимира Гунчика.

Про це повідомляє власкор "Волинь24".

"Вимоги наші - стовідсоткове забезпечення підприємства "Волиньторф" земельними площами та забезпечення виробничого процесу. Маємо таку ситуацію, що кілька років поспіль з подачі Володимира Гунчика блокується питання щодо відведення землі. Нині підприємство забезпечене лише на 50% сировинними площами, а на наступний рік буде менш, як на 30%", - коментує голова первинної профспілки "Волиньторфу" Аліна Базарнова.

За її словами, три роки поспіль створюються перешкоди, ініціюються перевірки, формується робоча група і наразі чиновники ОДА дійшли до "безумства".

"Чиновники працюють над тим, щоб відмінити дію дозвільних документів на ті землі, які відведені при попередньому керівництві. Вони не розглядають питання, що зробити для того, аби була стабільність. Лише розглядають питання, як забрати те, що ми маємо", - додає Базарнова.

На її думку, це штучне доведення "Волиньторфу" до банкрутства.

Сьогодні працівники підприємства зібрались під стінами ОДА, адже три тижні тому Гунчик був з робочим візитом на Маневиччині, відвідував ЦНАП.

"Ми просили його щоб він приїхав на підприємство і глянув реальний стан справ. Проте він це проігнорував. Ми приїхали під стіни ЦНАПу і вже там він пообіцяв зустрітись з нами через 2 тижні. Час минув а у відповідь тиша", - продовжує жінка.

За її словами, люди приїхали, щоб доводити своє конституційне право на працю. А ще, щоб Волинська область мала можливість опалюватись дешевим місцевим паливом.

"Це - диверсії зі сторони адміністрації", - резюмує Аліна Базарнова.

Надалі частина мітингувальників увійшла до сесійної зали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Він не порядний....
Відповісти
а шо Гунчик буде з ним робити? він йому нафіг не потрібний...
Відповісти
ти не прав, особисто йому не треба. А він віддасть тому - хто краще"домовиться".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні