Лучани скаржаться на муніципалів

1
8
Лучани скаржаться на муніципалів
Лучани скаржаться на непрозорість роботи департаменту муніципальної варти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у вівторок, 22 серпня.

За словами голови комісії Олександра Козлюка, були нарікання щодо проведення демонтажів тимчасових споруд.

«Хтось каже, що до них приходять в першу чергу, а до когось не дуже поспішають. Ці нарікання відбуваються на підставі рішень, але я просив би попередній графік робіт виставляти публічно. Пояснювати, чому рішення поки не можуть здійснювати тощо. Зокрема, й на ринку нарікали, що одні кіоски демонтували, а інші ніхто не забирає», - зазначив він.

За словами директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, муніципали складають попередній графік роботи на тиждень.

«У нас немає такого варіанту, що ці першочергові, а ті – ні. Зараз ми приділяємо увагу знесенню сараїв, бо це захаращує і впливає на благоустрій. Корегувати складені графіки буде майже неможливо, але спробуємо розмістити те, що робитимемо у найближчому кварталі», - підсумувала Юлія Сиротинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох,вже ті муніципали.Бабцю з яблуками зженють,а на Львівській ринок знесли,а сміття по вулиці,по дворах прибрати не можуть примусити того хто зніс той ринок.Кишка напевне тонка...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні