У Луцькраді хочуть, щоб мер міг зупиняти рішення депутатів

0
-2
У Луцькраді хочуть, щоб мер міг зупиняти рішення депутатів
Постійна комісія з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови розглянула запропоновані Григорієм Пустовітом зміни до регламенту Луцькради.

Про це йшлося у четвер, 17 серпня.

Григорій Пустовіт, який мав бути доповідачем, на засідання комісії не прийшов. Натомість замість нього про зміни до регламенту розповідала директор юридичного департаменту Наталія Юрченко.

За її словами, пропонується, що рішення ради у п’ятиденний строк з моменту його прийняття підписуватиме головуючий на пленарному засіданні міський голова, секретар ради або депутат, який за процедурним рішенням ради головував при розгляді питання порядку денного.

Ухвалене радою рішення в п`ятиденний строк з моменту його прийняття може зупинити міський голова і внести на повторний розгляд ради з обґрунтуванням зауважень. У свою чергу, рада зобов’язана у двотижневий строк повторно розглянути зупинене рішення.

Депутат Алла Надточій зауважила, що ці зміни адаптовують під наявну політичну ситуацію і не підтримала відповідний проект рішення. «За» проголосували Майя Шостак та Тетяна Янчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні