Волиняни вибороли перемогу на чемпіонаті світу з веслування

0
2
Волиняни вибороли перемогу на чемпіонаті світу з веслування
Ковельчани здобули яскраві перемоги на чемпіонаті світу у Франції серед юніорів та на чемпіонаті Німеччини серед дорослих з веслування на човнах «Дракон».

Анастасії Калитюк випала честь представляти Україну на чемпіонаті світу у категорії U24 (юнаки до 24 років), який проходив з 25 по 29 липня у французькому місті Дивон-ле-Бен, - повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Дівчина у складі збірної здобула перемоги на дистанціях 2 км на довгому човні в категорії mix та на короткому човні у категорії woman.

На коротких дистаціях - 500 метрів та 200 метрів наша команда показала другий та третій результат відповідно.

На чемпіонаті Німеччини (у місті Маріна Бад-Ессен) Україну і Ковель репрезентувала усім відома команда «Західний вітер» («West Wind»).

Змагання проходили у категорії «дорослі», клас mix (чоловіки та жінки). Дистанції, які долали веслувальники, 200 метрів та 1500 метрів на довгих та коротких човнах.

З великим відривом вибороли перемоги на усіх дистанціях та поповнили скарбничку нагород клубу трьома золотими кубками.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні