На Волині накрали дубів на 100 тисяч

1
-2
На Волині накрали дубів на 100 тисяч
На Маневиччині лісова охорона виявила самовільну рубку дубів.

Лісопорушення було виявлено у четвер, 20-го липня, у Чорторийському лісництві ДП «Поліське ЛГ», - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Зловмисники встигли зрізати 7 дубів різного діаметру – від 52 до 72 сантиметрів.

Працівники лісової охорони провели детальний огляд довколишньої території і неподалік виявили автомобіль "ГАЗ 53" без номерних знаків, повністю завантажений цінною деревиною. У машині було 5 дубових колодок по З,5 м загальною кубомасою­ 3,9 м куб.

Загальна сума збитків при цьому становить майже 100 тисяч гривень.

На місце події лісова охорона викликала поліцію. Варто зазначити, що такі дії вже тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

На місці самовільної рубки, ні біля машини нікого не було. Лісопродукцію вилучено з лісового масиву. Деревина нині перебуває на території Маневицького райвідділу поліції.

Наразі тривають слідчі дії.
Теги: ліс, дуби
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше за одне зрізане древо притягували до "криміналу".Тепер немає ні статті, ні природоохоронного органу,який притягував за це до відповідальності-реформуємося.Скоро без штанів ходитимемо.хоча вже так і є...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні