--> Коли влада не може: на Львівщині винахідник створив прототип сміттєспалювального заводу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли влада не може: на Львівщині винахідник створив прототип сміттєспалювального заводу

0
-7
Коли влада не може: на Львівщині винахідник створив прототип сміттєспалювального заводу
У с. Вузлове Радехівського району місцевий винахідник Анатолій Архіпчук створив прототип сміттєспалювального заводу. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на прес-службу Львівської облдержадміністрації.

«6 липня, на території Вузлівської сільської ради на Радехівщині провели експериментальне випробовування пічного пристрою з генератором піролізного газу, який можна застосовувати для утилізації твердих побутових відходів шляхом спалювання. Автором та розробником цього пристрою є радехівський винахідник Анатолій Архипчук», – йдеться у повідомленні.

Винахідник продемонстрував свій винахід керівникові Львівщини Олегові Синютці.

Автор винаходу продемонстрував технологічний процес застосування пристрою, а також розповів про особливості його будови, економічні параметри та ефективність роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні