Майже усі постраждалі з луцької маршрутки виписалися з лікарні

2
-2
Майже усі постраждалі з луцької маршрутки виписалися з лікарні
Стало відомо про стан пасажирів та водія маршрутки, яка втрапила в ДТП. Постраждалі перебували на лікуванні у КЗ "Луцька міська клінічна лікарня".

Заступник головного лікаря з медичної частини КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" Володимир Шендибило розповів, як триває лікування пасажирів маршрутки № 9, яка нещодавно втрапила в ДТП, - про це повідомляє Конкурент.

Нагадаємо, що 11 червня у Луцьку маршрутка влетіла в стовп.

Лікар розповів, що двоє пацієнтів перебувають у нейрохірургії і готуються завтра до виписки. У травматології ще одна пацієнтка лікується, а другу вже виписали. І в опіковому центрі ще один пацієнт досі перебуває на лікуванні.

"Водій завтра вже буде виписаний. Принаймні плануємо", – сказав Володимир Шендибило.

Як раніше вже повідомляв "Конкурент", 11 звернень за медичною допомогою у КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" надійшло від пасажирів маршрутки № 9, яка втрапила в аварію.

Зі слів лікаря, із 11 пасажирів 5 довелося госпіталізувати. Відтак 2-є постраждалих перебували у травматології, ще 2-є – у нейрохірургії, та 1 пацієнт в – опіковому центрі. Решті пасажирів, у яких були різні забої, травми та синці, і які звернулися у лікарню, надали допомогу амбулаторно та відпустили додому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нікого невиписали це Шендибило так докладають. Всі 5 в лікарні знаходяться.Таще старі потерпілі з гематомами які треба вскривати повертаються.Потерпілим ще довго реабілітуватися після тоавм морально і фізично.
Відповісти
Яка брехня. Виписати хворого з лікарні це не означає ,що пацієнта вилікували ,або при наймі лікували.Операції зробили за гроші хворих, жодних ,та ніяких витрат перевізник не поніс.Лікарня теж нічого не витратила на хворих хоч отримує з бюджету кошти-де вони 110 мільйонів на рік ??? Слідчий описує понад місяць постраждалих.Процес затягується ! Технічного огляду маршрутне таксі "ЕТАЛОН " не проходило, тому що за день до ДТП був автобус в ремонті.Водія ,як зроблять винним ,що їхав на несрравному автобусі ,а саме АТП не понесе жодних витрат по лікуванню постраждалих.Достеменно відомо що в даному підприємстві за технічних несправних автобусів в червні 4 аварії .їздять на LEXUS I полюють на пасажирів жителів Луцька цілих 100 аварійних маршрутнок.Фіскальна служба теж хабарники не контролюють питання ,що не має талонів-білетів, а державне підприємство тролейбусний автопарк чітко видає білети і платить всі податки в бюджет. теж питання чому даний перевізник не має контролерів-кондукторів ???Корупція !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні