У Луцьку відкрили оновленого «слоника»

2
4
У Луцьку відкрили оновленого «слоника»
У Луцьку відкрили перефарбовану скульптуру "слоника" у ботанічному саду.

Захід відбувся 11 червня, - пише ВолиньPost.

Десятки людей прийшли подивитися на те, як змінився "слоник". Він вкотре змінив колір, а колишній фонтан засипали землею та спеціальною сумішшю, в яку висадили квіти.

Під час відкриття грав оркестр з Палацу учнівської молоді, пригощали морозивом та кавою. А для малечі один з спонсорів заходу - будівельна компанія "Інвестор" - влаштувала локацію з розмальовками.

До слова, компанія забезпечила матеріалами для відновлення скульптури та облаштування клумби.

Крім того на спеціальному стенді відвідувачі могли залишити побажання щодо змін у ботанічному саду.

Співорганізаторка дійства Мар'яна Сорочук розповіла, що роботи з відновлення під опікою художника та скульптора Сергія Корсая здійснювали студенти Волинського обласного училища культури і мистецтв. Також вона подякувала спонсорам за підтримку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця подія е фактом вандалізму, обдурювання жителів громади що до оновлення композиції, яка називалась "Слон і моська" .Споруджена вона була десь у 1962 році. З правої сторони, як дивитися на слона, е бугриста поверхня. На цьому місці була розміщена собачка,яка стояла на задніх лапках і лаяла на слона. Як що "оновлення",то де ця собачка. Композиція була діючим фонтаном. Де "оновлення", де фонтан? І хто надав дозвіл засипати землею рівчик, який виконуе роль водозбірника, і хоч як відділяв слоника від не професійних вандалів. Тепер слону приде капец, Як що раніше складно було на нього забратися, то зараз він доступний. Перше що зламають то це хобот. І почнуть шукати вандалів. А хто зараз дозволив і робив ваддальні дії та ще й під музику? Хто обманув Луцьку громаду та її дітей.
Відповісти
Такий серйозний спонсор міг би зробити реконструкцію більш грунтовною аніж вкрити білою фарбою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні