У Луцьку вимагатимуть закриття заводу, через який у місті смердить

8
4
У Луцьку вимагатимуть закриття заводу, через який у місті смердить
На території Гнідавського цукрового заводу та ТОВ «БІО ПЕК» планують провести мирну акцію протесту через поганий запах у місті.

Акція відбудеться 22-го травня о 10 годині, повідомили у прес-службі облосередку партії УКРОП.

Як відомо, однією з причин смороду в Луцьку є хімічна реакція, в яку вступають відходи від виробництва біоетанолу та нечистоти, які скидають на фільтраційні поля Гнідавського цукрового заводу.

"Наші депутати надіслали не один запит до екологічних служб, аби, насамперед, з’ясувати який вплив спричиняє дана ситуація на здоров’я лучан. Однак, окрім відписок нічого не отримали”, - йдеться в оприлюдненому зверненні депутатів Луцької міської ради від УКРОПу до лучан.

У відповіді на депутатський запит Бориса Смаля до Державної екологічної інспекції у Волинській області зазначено, що вирішення проблеми щодо неприємних запахів належить до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.Держпродспоживслужба переадресувала звернення у Луцьку міську раду, зазначають депутати. Відтак, на їхню думку, державні служби знехтували безпекою сотень тисяч лучан.

”Зауважимо, що Гнідавський цукровий завод офіційно зареєстрований у Луцькому районі. Відповідно бюджет міста від нього не отримує ні копійки. Згідно із санітарними нормами, виробництво такого типу повинно бути розташоване щонайменше за один кілометр від житлового кварталу”, - наголошують у зверненні.

Після звернення до головного санітарного лікаря України та Дердпродспоживслужби в.о. Луцького міського голови Ігоря Поліщука на ТОВ «БІО ПЕК» відбулася перевірка. Власники отримали припис від екоінсекції, повідомляють у прес-службі УКРОПУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смаль клоун, кидає пилюкк в очі людей подаючи вигляд що щось робить,а сам отримує гроші від того ж заводу.
Відповісти
Та ніхто йому не платить.Цього полішука в шлейках ніхто серйозно не сприймає))))
Відповісти
Скупайте Поліщука в тій жижі то може швидше зашивелеться
Відповісти
Завтра очікуйте циркову виставу біля заводу по відбілюванню міської влади у присутності VIP персон, УКРОПу та інших "небайдужих" по героїзації Поліщука і Ко. цікаво буде... :)))
Відповісти
Смаля, переграв Климук, посадивши свою жінку на газон біля міської ради. Обласна організація Народного Руху України - фореве
Відповісти
Завтра виходимо на попереджувальну акцію протеСту.! Настав час самим людям думати про свою життя та здоровя. Владі все рівно! Пора закрити БіоПек,а не труїти людей!
Відповісти
уроди ,все позасирають
Відповісти
А хто скидає нечистоти? Смердять то напевне саме вони. Скоро місяць як смердить, хз для чого купа "працьовитих" чиновників, які до цього часу навіть не можуть конкретно окреслити причини дискомфорту. А укроп... да...певен вони активно будуть рекламувати боротьбу. Може й завод закриють, він же не платить в місто, а смердить місту. Тоді в " бюджет" будуть платити тільки ті, хто скидає гівно. Напевне, вони дуже багато платять в "бюджет" за це, ну от тільки теж не в місто, а може і не в державний...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні