Російський Rambler каже, що поза політикою та відкриває портал в Україні

2
-10
Російський Rambler каже, що поза політикою та відкриває портал в Україні
Російська компанія Rambler&Co запускає портал в українському сегменті інтернету – rambler.ua.

Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на сайт інтернет-компанії.

«Ми були, є і залишаємося сервісом поза політикою, орієнтованим на користувачів різних країн. Перш за все ми є каналом комунікації, технологією, що забезпечує зручність і оперативність взаємодії наших користувачів», – наголошується в релізі Rambler&Co.

Згідно з ним, окрім читання новин з 25 найбільших міст України, користувачі зможуть завести пошту @rambler.ua. «Всі охочі зможуть зберегти і перенести заблоковану поштову скриньку з іншого сервісу та продовжити використовувати його зі старою адресою», – зазначено в повідомленні.

Поки що версія «Рамблера» в українському домені нічим не відрізняється від аналогічної російської версії, у сайта також немає україномовного інтерфейсу.

Власником «Рамблера» є компанія Rambler&Co, заснована в 2013 році внаслідок об’єднання інших двох компаній. Сам портал працює з 1996 року, головні офіси розташовані в Москві.

У Rambler&Co входить популярна раніше в тому числі в Україні російська блоґ-платформа Live Journal та російське видання Gazeta.ru.

Як відомо, президент України Петро Порошенко 15 травня ввів в дію рішення РНБО про санкції проти популярних в Україні російських соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також компаній «Мейл.ру», «Яндекс» та їхніх сервісів і українських представництв. Доступ до всіх сервісів «Яндекса», Mail.ru і «ВКонтакте» заборонено на три роки. Крім того, цим компаніям заборонено займатися будь-якою фінансовою та економічною діяльністю. «Яндекс» вже заявив, що його рахунки в Україні заблоковані.

Згідно з даними KANTAR TNS CMeter, частка rambler.ru у середньодобовому охопленні української інтернет-аудиторії на 17 травня становила близько 2,1% порівняно з 23,8% у пошукового сайта yandex.ua і 21,6% – у порталу mail.ru.

Серед найпопулярніших українських порталів – ukr.net – 14,7%, i.ua – 5,1%, meta.ua – 1,9%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росія була є і буде споконвічним ворогом українського народу.
Відповісти
Яка почта Росія відстала країна третього світу на рівні Північної Кореї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні