У Луцьку зловили наркодилера

0
3
У Луцьку зловили наркодилера
Взяли під варту 26-річного лучанина, який незаконно купував та продавав амфетамін.

Упродовж березня-травня правоохоронці зафіксували два випадки продажу молодиком психотропної речовини іншому мешканцю Луцька, - інформує прес-служба волинської прокуратури.

Затримано ж наркоторгівця 26 квітня під час одержання на пошті посилки із наркосировиною.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили гранату Ф-1 із запалом, пістолет "Agent", пістолет "EKOL Lady", пістолет "ROKM" та набої до них, порох, грошові кошти в сумі понад 10 тис. грн., велику кількість згортків та пакетів з подрібненими речовинами рослинного походження і порошкоподібними речовинами різних кольорів, а також обладнання для виробництва й фасування психотропів.

Лучанину оголосили про підозру у вчинені кримінальних правопорушень й обрали щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У провадженні триває досудове розслідування. Призначили низку експертиз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні