Жахіття ковельського ветсанзаводу показали «з неба»

4
3
Жахіття ковельського ветсанзаводу показали «з неба»
Жахливі реалії Ковельського ветсанзаводу зняли з квадрокоптера.

Відео оприлюднило видання ВН.

Кадри вражають: величезна територія загоджена відходами. Кістки тварин, кишки, пір'я - просто неба. Довкола - калюжі з нечистотами. А зовсім поруч - людські оселі.

Нагадаємо: уже тривалий час люди блокують дорогу до ветсанзаводу, щоб туди не везли відходи. Тільки після акцій протесту проти керівника підприємства відкрили кримінальне провадження. Активісти і ковельчани вимагають закрити завод, а рештки тварин вивезти на інші подібні підприємства для утилізації.

Влада ж обіцяє справитися з вивезенням до 28 квітня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За часи савєтської окупації не смерділо, а тепер засмерділо... Комусь дуже сильно пригледілась ділянка під забудову, тому підняли надуману істерику. Гузь також отримає своє бабло з цієї оборудки.
Відповісти
та всім зрозуміло - гузяка в долі, за просто так, він би так не розпинався.
Відповісти
Закрили завод? То усі здохи підуть на ковбасу, або в ліси і посадки. Крім цього, коли збудували завод, то до найближчого житлового будинку було 5 кілометрів, а сьогодні 450 метрів. То в кому причина? Хто виділяв земельні ділянки під забудову і хто погоджував?
Відповісти
Ти був там? Зайди запитай коли були збудовані будинки а коли завод !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні