ТОП-15 «перлів» Віталія Кварцяного

0
11
ТОП-15 «перлів» Віталія Кварцяного
Спортивні здобутки – це одне. Але скільки б їх не було, вони однаково не зрівняються з тим шквалом позитивних емоцій, які за час своєї кар’єри подарував Віталій Кварцяний шанувальникам футболу і навіть людям, абсолютно далеким від цього спортивного мистецтва, завдяки своєму гострому слівцю.

Тож з нагоди 40-річного ювілею тренерської діяльності, який виповнився 11 квітня, видання «Волинь24» відібрало найкумедніші та найгостріші цитати Кварцяного.

1. Серце легше переносить тону горілки, ніж одну домашню гру нашої команди.

2. Мої гравці виявилися боягузами: не реалізували близько шести моментів. А гол пропустили, коли наш воротар пішов по пиво.

3. Ми показали рівень колективу фізкультури. Герасимюк ще б п’ять хвилин зіграв – вмер би, і мені б довелося сісти в тюрму. В міжсезоння мені пропонували 30 молодих хлопців. Двоє були непогані. Мені кажуть: беріть і поправте. Але я ж не Папа Карло, щоб свердлити і точити.

4. Зараз слухаєш по радіо: жінки кажуть, що мужиків немає: один наркоман, інший алкоголік, третій кудись в тундру поїхав, пиво п'ють. Немає зараз мужиків. А де я їх повинен узяти?

6. Наші гравці зовсім не виконали установку на гру. Це трагедія з мізками футболістів, це велика проблема. Нічого не розуміють. XXI століття убив розум, мислення, логіку людей.
Вони в мене сьогодні стільки крові попили, це просто жах, це просто катастрофа. Всі, як один...

7. Не треба купувати гравців за 10 мільйонів доларів. Можна купити хорошого виконавця всього за пару вагонів картоплі. Заощадимо грошей, дамо більше преміальних хлопцям.

8. Ну що поробиш, такий вже в мене характер. Кричиш футболістові: "Петя, Петя!" - Він не чує. А тільки рявкнешь: "Урод, я тебе приб'ю!" - Чує відразу ж і починає заводитися на полі.

9. Нападник сьогодні на курорті був. Зараз буду різати його на шматки і в посилці відсилати на батьківщину. Їх тільки кувалдою потрібно виховувати. Одного, другого, третього...

10. У нашій команді є гравці, які грають за збірні якихось республік. Що вони там роблять, не розумію. За тарілку супу куплені і за тарілку супу і склянку чаю грають. Ще не пізно, потрібно півкоманди розігнати, а на їх місце набрати нових футболістів. Нехай сидять вдома і оселедець або банани продають.

11. Я скасував харчування, і сьогодні гравці були трохи злішими. У футбол грають голодні, злі і кмітливі. Все: харчування за свої гроші. Нехай їдять, що хочуть, хоч гумові чоботи. Будуть голодні і розумні, бо починають думати, де взяти шматок хліба.

Якщо зарплату не будемо платити і премію, то взагалі увійдемо в Прем'єр-лігу. Форму "Пума" заберемо, пересядемо на ЛАЗ жорсткий і іржавий. Будуть голодні, злі і почнуть думати. Не зовсім, правда, але вже крок зроблено, і ми на правильному шляху. А увійдуть до Прем'єр-ліги - все повернемо: і гроші, і премії, і нагодуємо, як верблюдів. Правда, верблюдів багато годують до того, ну а ми після нагодуємо.

12. Збільшили виплати гравцям, які, на мою думку, повинні ще нам платити за те, що їх в команді тримаємо.

13. У них повинен бути порив, пристрасть для того, щоб зайти в штрафну, обіграти, йти на добивання, пресингувати, повзати по полю, побиватися. Вухо відлетіло, ніс відлетів...

14. Але сам я нікуди не буду приходити і говорити: "Здрастє, я ваша тьотя!" Вийде - вийде, а ні - так я знайду собі застосування.

15. Якщо є футбольна команда в місті, значить, місто – живе. Може не бути якогось мосту, перукарні, універмагу, туалету. А є команда – є життя.

За матеріалами football24.ua, ukrainefootball.net
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні