Волинські селяни протестують проти захоронення відходів з ветсанзаводу

1
10
Волинські селяни протестують проти захоронення відходів з ветсанзаводу
Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик побував біля села Нові Кошари Ковельського району, де місцеві мешканці перекрили дорогу, що веде до тутешнього кар'єру.

Про це чиновник написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами посадовця, саме тут обласні чиновники вирішили захоронити відходи скандального ковельського "Ветсанзаводу".

"Люди протестують проти того, аби цю гидоту хоронили тут. Вони впевнені, що ці відходи отруйні і шкідливі. Припускають, що саме тому й відповідне рішення обласна комісія під головуванням голови ОДА Володимира Гунчика приймала, не питаючи згоди громади. Люди налаштовані категорично: якщо до їхньої думки не дослухається, вони ладні перекривати не тільки дорогу, що веде до сільського кар'єру, а й міжнародну автомагістраль", - йдеться у дописі Пирожика.

До слова, керівництво Люблинецької ОТГ, на чиїх землях хочуть захоронити відходи з "Ветсанзаводу", - на стороні людей. І голова Люблинецької ОТГ Наталка Сіховська, і тутешній депутат обласної ради, свободівець Юрій Поліщук - з народом. Вони вимагають відкритого обговорення цієї проблеми з громадою.

"Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук запевняє, що до понеділка відходи сюди не везтимуть, проте громаду це не влаштовує. Знімати пікет люди не збираються. Вони впевнені, що цим відходам - тут не місце", - зауважив Олександр Пирожик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинські селяни - зомбінама....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні