Луцьк: на Дубнівській та Глушець зведуть багатоповерхівки

1
-3
Луцьк: на Дубнівській та Глушець зведуть багатоповерхівки
У Луцьку в районі вулиць Дубнівської та Глушець хочуть будувати багатоповерхівки.

Детальний план території, що передбачає будівництво багатоквартирних будинків затвердили члени виконкому під час засідання у вівторок, 28 березня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Членам виконкому пропонували затвердити детальний план території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.

Як повідомила виконувач обов’язків начальника управління містобудування та архітектури Антоніна Лохманова, дозвіл на розробку детального плану виконкому ухвалив у 2015 році. 25 жовтня 2016 року містобудівну документацію розглянули під час засідання архітектурно-містобудівної ради, де більшістю голосів вирішили погодити детальний план території. Під час сесії міськради згодом погодили детальний план території.

Член виконкому Михайло Щур запитав, чи будуть використовуватися існуючі водопроводи великої потужності, зважаючи на те, що у проекті запланована багатоквартирна забудова паралельно вулиці Глушець. З його слів, у прибережній зоні Стиру є занедбані споруди, які використовувалися для водозабору і трубопроводи. Член виконкому поцікавився, чи не будуть багатоквартирні будинки перешкодою для можливого використання цих споруд для водозабору.

Йому відповіли, що комунікації будуть перебудовувати в разі будівництва багатоповерхівок. Наразі, зі слів Антоніни Лохманової, згадані споруди не діють і перебувають у приватній власності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бистро почали наводити "порядок".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні