Московським студентам зачитали список «ворогів народу» на «уроці культурної політики». ВІДЕО

0
4
Московським студентам зачитали список «ворогів народу» на «уроці культурної політики». ВІДЕО
Студентам Московської державної консерваторії зачитали текст про "п'яту колону" в Росії і поіменний список "зрадників".

Студенти опублікували відео, де яскраво демонструється, як відбуваються лекції про культурну політику Росії, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на "Медузу"

Викладачка консерваторії Фаріда Кульмухаметова дала вказівку четвертокурснику зачитати текст про "п'яту колону" та поіменний список "зрадників". Студент виконав її прохання, але зачитав список із саркастичною інтонацією, явно висміюючи зміст. На наступній лекції викладачка натякнула йому про відрахування.



Як розповів студент, "уроки культурної політики" відбуваються щоп'ятниці.

"Пропагандистські теми всі досить очевидні: західні цінності проти традиційних, традиційна сім'я, "жінці місце на кухні, чоловікові - на роботі" і так далі. На першій лекції нам розповіли про державу як суб'єкт культурної політики, про те, як нам нав'язують західні цінності і, зокрема, болонську систему освіти... Студенти зазвичай особливо ніяк на все це не реагують. Більшості просто по барабану", - розповів студент Данил Пільчен.

До списку "зрадників" потрапили: Людмила Алексєєва (засновник Московської Гельсінської групи), Євгенія Альбац (головний редактор The New Times), актриса Лія Ахеджакова, Аркадій Бабченко (журналіст), Станіслав Бєлковський, Нателла Болтянська (ведуча програми "Авторська пісня" на радіостанції "Ехо"), Дмитро Биков (письменник і поет), Леонід Волков (соратник Навального) та інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні