«Це наклеїли люди з оточення Тараса Яковлева», - Ігор Поліщук прокоментував «Я УКРАЛ Луцьк»

8
2
«Це наклеїли люди з оточення Тараса Яковлева», - Ігор Поліщук прокоментував «Я УКРАЛ Луцьк»
Очільник фракції «УКРОП» у міській раді переконаний, що наклейку «УКРАЛ» вчепили на фотозону «Я люблю Луцьк» «люди з оточення Тараса Яковлева».

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні лучани активно обговорюють наклейку "УКРАЛ" на надписі "Я люблю Луцьк". Думаю, що більшість мешканців міста оцінили пост Тараса Яковлева в фейсбуці із відповідним зображенням, що на фото нижче. Переконаний, що адекватну оцінку дадуть лучани й відповідній наклейці, яку наклеїли люди з оточення Тараса Яковлева», - зазначив секретар міської ради.

На запитання про те, чи є докази того, що до цього причетний перший зам мера Тарас Яковлев Ігор Поліщук відповів: «Стиль роботи безумовно на це вказує. Для тих, хто в темі».

Також посадовець зауважив, що найближчим часом мешканці міста «дізнаються скільки "УКРАЛ" поки що перший заступник міського голови Тарас Яковлев, і не тільки».

«Скільки комунального майна було продано з порушенням процедури за безцінь, коли відділ комунального майна очолював Тарас Яковлев, скільки коштів не поступило в міський бюджет за його сприяння і багато іншого. Але я переконаний, що в останньому випадку цьому "УКРАЛ", окрім простих лучан, дадуть адекватну оцінку й правоохоронці...», - додав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, Тарас Яковлев «відхрестився» від напису «Я УКРАЛ Луцьк».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщук собі бритву не може дозволити купити і прищі з мордяки вивести не може, а береться "виводити на чисту воду" мастодонтів луцького політикуму
Відповісти
Я впевнений, що ти помиляєшся.Не мастодонтів, а маструбаторів.Госпідар протух і воші його так само здохнуть.Сім років, комуняка лімітчик і його босота грабувала наше місто.Тепер прийдуть до влади лучани і поставлять вас у стойло.
Відповісти
Якраз тих, що грабували, пригрів УРКІп під своїм крилом (напевно,щоб досвід не пропав). А з приводу гос...ра - ще раз показує спрравжнє рило УРКІпців
Відповісти
Ігор ти як дитя, шукаєш пригод, вони тебе самі знайдуть. Мало не покажеться.
Відповісти
А ...ми святі ! коли яКОВЛЄВ крав, НАШОГО укропчику не було в стінах міськради .
Відповісти
"УРКІпські новини" кілька хвилин тому подали матеріал про заяви Рубльова та Поліщука. Подія (наклейка) відбулася півдоби тому, а Уркіп тільки зараз спромігся якось відреагувати. Дуже оперативно. Якщо УРКІпці так само вайлувато керуватимуть Луцьком, то розвиток міста запліснявіє
Відповісти
Це Смаль приклеїв наклейку, йому прищавий дав завдання.А ще в нього жінка краде харчі в 8 садочку.
Відповісти
Ви, що небачити дії керівника самополмочі Садового. Виходячі з цього боронь боже таку самопоміч, яка нічого не може, нічого не робить але Яценюкові принципи чіплятись за місце, крісло ісповідують. Люди одумайтесь, ще одне підсовують самопомічне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні