Шантаж чи вимушена перерва: луцькі маршрутники мало не паралізували місто

5
-7
Шантаж чи вимушена перерва: луцькі маршрутники мало не паралізували місто
Луцькі перевізники несподівано провели попереджувальний страйк.

Із 14 до 16-ї години містом не їздили маршрутки: перевізники, як виявилося, страйкували. Таким чином намагалися продемонструвати владі, що без порозуміння з перевізниками колапс на дорогах - абсолютно реальне явище.

Цього дня, як стало відомо, у Луцькій міській раді відбувалося засідання міськвиконкому. Саме до нього так "активно" готувалися маршрутники. Питання, підняття тарифів, вважають вони, мало бути розглянуте виконкомом.

Однак виконком збирався з іншою метою: обговорювали питання про дітей-сиріт. Зростуть у місті тарифи чи ні, вирішуватимуть під час засідання виконкому 29 березня.

Нагадаємо, уже тривалий час більшість транспортних підприємств Луцька вимагають підняття тарифу на перевезення громадян. Маршрутники навіть вдавалися до акцій протесту під стінами міськради, вони добиваються, аби відповідне рішення прийняв виконком Луцької міської ради. Мовляв, вартість проїзду в міських маршрутках давно не відповідає реаліям. А відтак - нема чим ремонтувати автобуси.

Згодом директор підприємства "Санрайз" Юрій Девіцький пояснив, чому в Луцьку дві години не їздили маршрутки. Пише "ВолиньPost"

"Це не страйк. Це технологічна перерва. ...Всі автобуси працюють в збиток, а більшість маршрутів нерентабельна. По інших міста вже підняли вартість або в процесі підйому, а влада Луцька відмовилася це робити з політичних мотивів. Таким чином перевізники та мешканці міста опинилися в заручниках ситуації", - зазначив підприємець.

Бізнесмен не відкидає, що такі перерви відбудуться і в найближчі дні, якщо вартість проїзду не збільшать.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть шановні перевізники: Після підвищення тарифів хто і як конкретно, по фамільно буде відповідати за графік маршрутів, особливо це стосується 47МАШРУТУ!!!
Відповісти
Здавайте ліцензії .
Відповісти
Позбавлення ліцензії , ось вихід, знайдіть тих хто захоче працювати, закупіть 10 -к тролейбусів і проблема буде вичерпана, їздять як хочеш, коли хочеш , хамлять і ще плати їм більше, за що ????????????Сервіс - 100%
Відповісти
Може всім вийти на страйк вийти, перекрити дорогу, щоб узагалі маршрутки не їздили. Не вийшли на рейс? Відібрати ліцензію за порушення!!!
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-blagovishhennya-presvyato%d1%97-bogorodici-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/navchalnij-rik-2016-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/chiselnist-naselennya-ukra%d1%97ni-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-skorpiona-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/pidvishhennya-tarifiv-na-gaz.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні