Схуднення, гнучкість, здоров’я: «Diamond» починає набір на ранковий та денний пілатес*

1
7
Схуднення, гнучкість, здоров’я: «Diamond» починає набір на ранковий та денний пілатес*
Прийшла весна, тож саме час приводити своє тіло у форму. Можна бігати по калюжах на вулиця, можна тягати важке «залізо» у спортзалах, а можна зайнятися приємним і корисним пілатесом.

Такий вид спорту підходить для усіх, незалежно від віку, фігури чи рівня фізичної підготовки.

Познайомитися з пілатесом запрошують на безкоштовному занятті у комплексі краси та здоров’я «Diamond». Відкрите тренування проведуть вже цієї суботи, 25 березня, о 13:00.

Охочим відвідати безкоштовне заняття слід попередньо зареєструватися за телефонами: 0500827836, 0636229659. Або у звернутися до керівника Анни Рекретюк у Вконтакте.

«На тренуваннях досвідчені інструктори навчать правильно дихати і рухатися. Уроки пілатесу підуть на користь всім, навіть тим, кому і худнути не потрібно. Адже цей вид фітнесу дозволяє зміцнити всі м’язи, стати гнучкою, поліпшити поставу», - повідомляють організатори.

А ще у комплексі запускають довгоочікувані денні та ранкові заняття з пілатесу.

Нові заняття проводитимуться у понеділок, середу та п’ятницю о 9:00, 10:00, 11:00 та 14:00. Тож кожен може обрати найбільш зручний час і поєднувати заняття зі своїм графіком.

Адреса закладу: проспект Волі, 31, вхід зі сторони вулиці Коперника.

Тренер з пілатесу у «Diamond» - Людмила Гапонюк, яка займається спортом уже сім років. Вона встигла попрактикувати різні напрямки, три роки займалася танцями, йогою, стрейчінком і пілатесом.

«Свою тренерську діяльність почала за кордоном. Здобувши хороший багаж досвіду та знань, хочу поділитися цим: як вдосконалити своє тіло , розвинути та зміцнити, досягнути бажаних форм та результатів», - розповіла тренер.

Довідково:

Пілатес - це система вправ, основна ціль яких детально пропрацювати м'язи тіла включаючи самі дрібні. Вправи з пілатесу розвивають силу та гнучкість, пропрацьовують м'язи черевного пресу та м'язи стабілізатори, збільшують витривалість всього тіла. А ще вони збільшують силу спини , розвантажують хребет, допомагають позбавитися від болю, вирівнюють поставу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що є можливість безкоштовного заняття. А взагалі, кажуть, що пілатес - це класно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні