Генпрокуратура «закрила» двох тітушок, які ймовірно викрадали і катували активістів Майдану

0
2
Генпрокуратура «закрила» двох тітушок, які ймовірно викрадали і катували активістів Майдану
У рамках розслідування кримінального провадження щодо протидії "тітушок" акціям активістів Євромайдану в центрі Києва затримано та взято під варту двох осіб.

Як повідомляє Управління зв’язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, затриманим оголошено про підозру у перешкоджанні проведенню акцій протесту та участі у вчиненні в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року групою осіб, з хуліганських мотивів, умисного вбивства особи, - пише УНІАН.

Також в ході розслідування здобуто докази координації цими особами дій інших учасників злочинів та участі у фінансуванні ними таких дій, йдеться в повідомленні.

Крім того, одному із затриманих інкримінується також причетність до викрадення та катування людини, вчинене 21 січня 2014 року у складі організації "Оплот".

"Печерським районним судом м. Києва забезпечено розгляд внесених прокурором клопотань про обрання запобіжного заходу підозрюваним в розумні строки, взято до уваги доведені прокурором ризики, за результатами чого прийняті законні та обґрунтовані рішення – про тримання підозрюваних під вартою", - зазначили у Генпрокуратурі.

Досудове розслідування стосовно організаторів та виконавців вчинених злочинів під час цих подій триває, додали в ГПУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні