З Леніна - Шевченка: бійці АТО розважалися

0
10
З Леніна - Шевченка: бійці АТО розважалися
В одному з польових таборів учасники АТО підтримали процес декомунізації в Луганській області, переробивши пам'ятник «ватажку більшовиків» на пам'ятник Тарасу Шевченку.

Обійшлося без руйнувань, повідомляє Експрес із посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Пам’ятник «ватажку більшовиків», який знаходився на території військової частини, вони руйнувати не стали, а підійшли до цього питання творчо. Так, за допомогою звичайного цементу та фарб вони зробили чудовий пам’ятник Тарасові Шевченку, у руках якого замість «статуту партії» червоних диктаторів опинився безсмертний «Кобзар», - йдеться у повідомленні.

Новий культурний об’єкт швидко став головною визначною пам’яткою і бажаним місцем для фотографування серед бійців АТО. Також такий підхід став прикладом для проведення процесу декомунізації по всій Україні.

Отже, українські воїни винайшли чи не найкращий варіант, як з непотрібних речей робити національні цінності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні