Волинянка розповіла, як її «розводив» квартирний шахрай

3
6
Волинянка розповіла, як її «розводив» квартирний шахрай
Студентка, яка хотіла орендувати квартиру в Луцьку, ледь не попалася на аферу шахрая.

«Сьогодні ледве не стала жертвою шахрая» - написала Вікторія Махновська у Фейсбуці.

Вона повідомила, що чоловік, який представився Романом, розмістив оголошення на olx про те, що здає в оренду квартиру в центрі міста.

Під час телефонної розмови розповів, що сам має бізнес в Іспанії, квартиру ж придбав для племінниці, у якої нібито є опікуном, і поки квартира стоїть без діла, вирішив здати в оренду.

«Перед зустріччю попросив перетелефонувати, але на інший-робочий номер. Попросив перекинути на мобільний 120 гривень, бо нібито мав дзвонити за кордон до людей щодо надання їм послуг автосервісу. Обіцяв, що при зустрічі поверне кошти», - написала дівчина.

І додала:

«Благо, до мене зателефонували з банку і перепитали, для чого скидаю кошти невідомій людині, і чи не називала номер банківської картки тощо».

У банку повідомили, що цей мобільний номер занесений у списки шахраїв, і щодо нього вже неодноразово зверталися люди зі скаргами. Тож платіж волинянки банк скасував.

«Контактні телефони шахрая: 097-569-04-91 (той, що був на olx), 098-542-47-87 ("робочий"). Також прикріплюю фото його оголошення», - резюмувала дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є оголошення, є номер, знають в банку що шахрай. Відповідає на телефонні дзвінки. То куди ж дивиться наша доблесна поліція?
Відповісти
У мене Роман звався Ігорем і не міг перевезти дві фури шин із Польщі, хотів хоча б 80 грн на рахунок .. А сам в Іспанії вже 8 років живе.
Відповісти
Люди, які ви наївні. Живе за кордоном, має бізнес і просить хоча б 80 грн. Або 300 грн., А потім ще 1000 грн. І т.д. як можна не бачити ні людини, ні квартири і перераховувати гроші?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні