Патрульні розповіли, чому дозволяли «салютувати» і пити алкоголь посеред Луцька

3
6
Патрульні розповіли, чому дозволяли «салютувати» і пити алкоголь посеред Луцька
Луцькі патрульні розповіли, чому не складали постанов на кілька десятків лучан, які розпивали алкоголь на Новий рік прямо посеред міста.

У прес-службі патрульної поліції розповіли, що «входили в положення», тому й робили такі «поблажки» для містян, які святкували. Крім того у центрі міста знаходилися піші патрулі, які тримали ситуацію на контролі.

«Для того, аби виконувати закон сповна – потрібно було зібрати усі екіпажі патрульної поліції в центрі, щоб вони складали протоколи за алкоголь. Але ж це була не головна проблема тієї ночі. Містом їздили п’яні водії, було кілька бійок і там патрульні були потрібніші», - розповіли у прес-службі.

До слова, хоча місто «гуло» салютами та феєрверками, попри розпорядження луцького міського голови про заборону використання піротехніки. Та в новорічну ніч за «салютування» до відповідальності нікого не притягнули.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А колись 2 чоловіка ппс виконували роботу замість 20 поліцаїв.
Відповісти
Ми повертаємося бо так сказали Порох
Відповісти
А це нічого,що там дивляться очі вбієних наших хлопців. Ось чому там ця стела непотрібна-це наруга над їх памяттю.Песни пляски через день,весело,коли йде війна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні