«Це просто звіздєц», - чиновник про засмічені нові доріжки у Старому місті

3
1
«Це просто звіздєц», - чиновник про засмічені нові доріжки у Старому місті
Узбіччя доріжки біля Луцького замку всіяні непотребом.

проце на своїй стрінці у Фейсбуці повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

"Приїхала родина зі Львова повів їх в зоопарк та до замку бо і там і там зробили благоустрій файний і є де прогуляти тони олівєшок. Офігенна доріжка навколо замку. проти кожного входу в подвіря...самі дивіться. #йуховавлада да? це просто звіздєц. люди ви просто засранці. п.с. хати і хазяїв легко визначити по карті кадастру", - йдеться у дописі чиновника.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так у нас же завжди так, влада погана, Порошенко засмічує зупинки, Порошенко обсцикає під'їзди, Порошенко викидає недопалки і плює де бачить. Ніхто не хоче почати з себе, легше сидіти на кухні і вдавати великих аналітиків про політику.
Відповісти
Ну ок, з людьми не повезло, йухові (с) люди. А прибирати сміття пробували? Ну так, незважаючи на те, хто смітив, просто наводити порядок. За теорією розбитих вікон не смітять там, де чисто. А на фотографіях видно, що мішки зі сміттям складені на купу. Можливо, немає смітників?
Відповісти
А "грамота" Мирки зай..бує. Що не слово, то помилка. І прописна літера йому чужа. Мова зека з маневицької колонії. А що означає: "тони олівешок"? Де вчився цей (вибачте за грубість), пан? А чи пан не з тієї родини львівян, які з незалежністю спустились зі схилів Карпат в личаках чи калошах, встелених духмяною рутою?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні