У Луцьку збільшать витрати на харчування дітей

0
0
У Луцьку збільшать витрати на харчування дітей
У луцькій мерії затвердили норми витрат на харчування дітей в дошкільних навчальних закладах.

Про це стало відомо 21 грудня під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Так, в групах загального розвитку дошкільних навчальних закладів та в дошкільному навчальному закладі № 36, що в ЛНВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» для дітей віком до 3 років норма витрат на харчуввання – 14 гривень на день, для дітей віком від 3 до 7 років – 17,3 гривні.

Такі ж норми діють для дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС та в групах компенсуючого типу дошкільних навчальних закладів № 5, 9, 21, 39, 38.

Харчування в санаторному дошкільному навчальному закладі № 29 для дітей віком до 3 років коштуватиме 19,4 гривень, від 3 до 7 – 22,7 гривень.

В ДНЗ № 28 в групах з цілодобовим перебуванням дітей годуватимуть за 23,8 на день, з 12-годинним перебуванням – за 17,3 гривень.
При цьому батьки платитимуть 60% від вартості харчування, 50% - багатодітні сім'ї.

Не платитимуть за харчування дітей у садках малозабезпечені сім'ї, сім'ї мобілізованих, контрактників, загиблих в АТО, сім'ї лучан, які отримали інвалідність в АТО, сім’ї, в яких сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні