Трьох лучан впіймали «на гарячому» - різали дуби

1
-10
Трьох лучан впіймали «на гарячому» - різали дуби
На самовільній рубці дубів попалися троє лучан, які нахабно посеред дня почали різати дуби.

У неділю, о 13.00 до працівників державної лісової охорони ДП «Ківерцівське лісове господарство» надійшло повідомлення про те, що у кв. 19 вид. 2 Торчинського лісництва перебуває бус, на який невідомі вантажать деревину.

Головний лісничий державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», працівники мобільної рейдової бригади терміново виїхали на місце події. Про факт також повідомили поліцію.

Зловмисників упіймали на гарячому. На місці було виявлено три свіжозрізаних пні сироростучих дубів. За попередніми підрахунками, сума збитків становить близько 23 тис. грн.

З’ясувалося, що «підзаробити» таким чином вирішили троє жителів м. Луцька. І очевидно, що готувалися чоловіки заздалегідь. Машина була оснащена лебідкою, підсилений також кузов та рама автомобіля для більшої вантажопідйомності, на колесах кріпилися ланцюги для кращої прохідності бездоріжжям.

Автомобіль та деревину вилучено. Справу передано у правоохоронні органи.
Теги: дуб, вирубка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця стаття містить неправдиву інформацію.Нахабно погрожували трьом лучанинам п'яні мисливці зі збороєю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні