Волинянка шиє унікальні краватки-метелики

0
-2
Волинянка шиє унікальні краватки-метелики
Тетяна Денисюк (Качановська) створює оригінальні аксесуари.

Вона закінчила Любомльську районну гімназію. В одному з обласних вишів отримала диплом фахівця з банківської справи, - повідомляє Район.Любомль.

Кілька років тому дівчина була затребуваним працівником в одному з луцьких банків, займала посаду головного економіста відділу роздрібного кредитування. І навіть не могла уявити, що сяде за швейну машинку.

* * *

«Усе вирішив випадок. Будучи в декретній відпустці, напередодні дня народження кума (він хрестив мого синочка Дмитрика) задумалася, щоб то цікаве та оригінальне йому подарувати. Знала, що іменинник любить різні модні аксесуари, тому й замовила через інтернет метелик-краватку».

* * *

Отримавши виріб, жінка захотіла й собі спробувати щось подібне пошити.

Перші свої вишиті метелики-краватки вона занесла в магазин одягу, де їх швидко розкупили.

Тетяна освоїла виготовлення двошарових та дерев’яних метеликів-краваток із різьбленням і почала в інтернеті через соціальні мережі продавати їх. Свою домашню майстерню назвала «Кавалер».

* * *

«У кожен виріб я вкладаю частинку душі, натхнення та радість. Хочу, щоб і метелик-краватка ніс у собі тепло, ніжність і доброту. Повторюватися – не в моїх правилах. Люблю експериментувати як із матеріалом, так із формою».

* * *

Асортимент виробів великий: метелики-краватки з джинсу, габардину, атласу, шерсті, шовку, натуральної шкіри, замші, дерева, з вишитим орнаментом… у горошок, смужку, клітинку… Кожен виріб має застібку та регулятор довжини. Одягати його легко, а носити – зручно.

* * *

«Для метелика-краватки з кожної тканини є свій сезон, ним можна доповнювати практично будь-який стиль одягу. До речі, не лише чоловіки є моїми клієнтами. Чимало представниць прекрасної статі носять їх, щоб неперевершено виглядати та виділятися серед інших».

* * *

Звісно, виготовляє Тетяна свої вироби й для найдорожчих чоловіків у її житті: для синочка Дмитрика, чоловіка Івана та дідуся Анатолія з Любомля.

Найчастіше "метелики" замовляють на весілля, адже саме на такому урочистому заході цей аксесуар додає родзинку в образі.

* * *

«Безумовно, я неймовірно щаслива, що декретна відпустка подарувала мені синочка та цікаве захоплення, яке приносить задоволення і дозволяє підтримувати сімейний бюджет».

* * *

Майстриня не зупиняється на досягнутому, постійно експериментує з матеріалом та формою метеликів-краваток, додає до них то підтяжки, то хустинки.

Відвідує різні виставкові заходи в Луцьку, на яких реалізовує свої вироби.

У вересні возила вироби в Київ.

До речі, у Тетяни нема помічників, вона сама веде сторінки у соцмережах, спілкується з клієнтами, вибирає та купує тканину і, звісно ж, шиє метелики-краватки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні