Знищений вогнем фотостенд у Луцьку можуть відновити до кінця року

2
9
Знищений вогнем фотостенд у Луцьку можуть відновити до кінця року
Відновлення фотостенду, що вранці 24 листопада загорівся у Луцьку, може коштувати 80 тисяч гривень.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Нагадаємо, вранці 24 листопада загорілась стела пам’яті на Театральному майдані Луцька – значних ушкоджень зазнала частина конструкції з фотографіями загиблих в АТО. Останню, до речі, встановили лише місяць тому за 200 тисяч гривень.
В поліції вважають, що причиною займання є самозагорання.

«Те, що сталось дуже жахливо і неприємно. Хочеться сподіватись, що це нещасний випадок і ніхто не має особистої причетності до цього, хоча все-одно неприємно. Ми однозначно будемо відновлювати фотостелу – з самого ранку ми вже були на місці з працівниками, які будуть цим займатись», - наголосив посадовець.

З його слів відновлювати фотостенд буде підприємство «Факторія», яке займалось його виготовленням. Загалом пошкоджено близько восьми квадратних метрів, тож частково конструкцію буде збережено. Орієнтовна вартість відновлення – 80 тисяч гривень. Робота триватиме два-три тижні, відновити стелу можуть ще до кінця року.

«Ми ще подумаємо про те, хто за це платитиме, але я в цьому не бачу ніякої вини тих людей, які робили фотостенд. Він був зроблений абсолютно якісно на ті гроші, що виділялись. Можливо з’являться спонсори, волонтери, люди, які захочуть за це заплатити», - зазначив Тарас Яковлев.

Перший «зам» луцького мера також нагадав, що в місті почали реалізовувати проект, який передбачає встановлення відеокамер в людних місцях, в тому числі – на Театральному майдані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може хватить робити бізнес баригам і некупляти пластмасове сміття і ставити його кругом , тим паче біля ломпадок з вогнем? я завжди загиблим хлопцям несу живі квіти і молитву ...а це сміття пора заборонити взагалі і на цвинтарах також !
Відповісти
Жах,люди стали роботами запрограмованими на розорення людства! За що такі гроші? Стидоття!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні