Більшість луцьких асенізаторів не мають права на злив нечистот у каналізацію

0
-4
Більшість луцьких асенізаторів не мають права на злив нечистот у каналізацію
Більшість луцьких асенізаційних автомобілів не мають дозволів на злив нечистот у міську каналізацію.

Про це заявив заступник головного інженера КП «Луцькводоканал» Юрій Вега у понеділок, 3 жовтня, під час круглого столу на тему неприємних запахів у Луцьку, організованому виданням «Волинь24».

Зі слів посадовця, у МРЕВ Луцька та прилеглих сіл зареєстровано 70 автомобілів для відкачування нечистот. При цьому власники лише 25 з них уклали договори на зливання нечистот у міську каналізацію.

«Але решта ж не тримають автомобілі для того, щоб на них дивитись, вони також зливають відходи. Були випадки зливання на поля, звідки теж запахи поширюються, багато хто попався з асенізаційними автомобілями без відповідних дозволів. Кожен дрібний колгосп колись мав таку техніку, були обладнані трактори. Ніхто ж не може дати гарантію, що це все пішло в брухт, хтось може нелегально використовувати ці речі», - наголосив комунальник.

Юрій Вега каже, що в міську каналізацію найчастіше нелегально зливають нечистоти ті асенізатори, які бояться скидати їх на поля.

«Така система є, хоч вона і не масова. В таку погоду, як зараз наслідки, звичайно, будуть негативні – для річки, екології в першу чергу, а от в спеку постає питання запахів», - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні