Лучанка купила рибу з «запашком»

7
1
Лучанка купила рибу з «запашком»
Лучанка Вікторія Возняк придбала у одному з місцевих магазинів рибину з запахом аміаку.

Свою скаргу вона описала в одній з луцьких спільнот у Фейсбуці.

"Вчора,в магазині "Океан",що знаходиться в ТЦ Гостинець,придбала 1 кг філе мороженої риби Тілапія,ціна приблизно 120грн(точно не пам'ятаю). Сьогодні вирішила приготувати її на вечерю,запікала в духовці.При запіканні відчувався якийсь не зрозумілий різкий запах,я шматочок з'їла,нібито нічого.Сіли з сином (6років) вечеряти,я покуштувала перша,син, слава Богу ще не встиг,мій шматок виявився гірким з різким запахом АМІАКУ,я відразу виплюнула його,але в роті ще було гірко,допоки не прополоскала водою. Перенюхала я кожен шматочок - практично всі з них було чути аміаком", - обурюється жінка.

Вікторія зазначила, що повезе рибу в магазин, аби їй повернули кошти (хоча чек і не давали).

"Але ж причина і не в коштах,а причина в тому,що ти купуєш не якийсь готовий продукт(хот-дог,чіпси,цукерки,ковбасу),а купуєш рибу,корисну морську рибу,якою хочеш нагодувати свою дитину,а отримуєш отруту за свої ж гроші!", - додає жінка.

Теги: їжа, нп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Риба має здатність швидко псуватися. Тому нюхати потрібно перед покупкою та після розморозки. Сама винна, мала очі та голову ,що купляла.
Відповісти
У нас ще мясо є смердюче, приходьте
Відповісти
Шановна Вікторія! Уся продукція мережі магазинів "Океан" є сертифікованою відповідно до міжнародних та національних стандартів! У випадку придбання неякісної продукції, Ви повинні в першу чергу звернутися до продавців магазину з вимогою замінити такого товару. Зазначаю,що будь-які наклепи на торгову марку є абсрудними,оскільки свіжоморожена продукція не є обробленим товаром, а закупляється в такому вигляді та з такими якостями,які вже продаються в мережі. Окрім того, оскільки в кожному магазині наявний касовий апарат, мови про те,що Вам не видали чек йти не може. Хіба що з Вашої необачності Ви його забули за прилавком. Публічні висловлювання щодо "запаху аміаку" є нікчемними,оскільки це неможливо. А такими постами Ви заподіюєте шкоду діловій репутації мережі магазинів. Невідомо в яких цілях і за яку винагороду.
Відповісти
Тилапія або пангасіус - найогидніша і найшкідливіша риба в світі. Виловлюється у В'єтнамі у річці куди скидають побутові відходи, в тому числі і аміак. Ця риба заборонена і до продажу, і до вживання в багатьох країнах світу.Так що почитайте, інформації є багато, скоріше до аміачного запаху - питання до виробника, а не до до продавця. Тут питання в іншому, чому риба, красна закупівельна ціна якої у світі 50 центів за кілограм коштує аж 120 гривень? Майже у 10 раз!
Відповісти
це один з кращих магазинів риби у Луцьку і продавці дуже привітні та приємні.завжди там купую товар та завжди задоволена обслуговуванням.
Відповісти
Шановна пані якби у вас був би чек на руках то ви могли б повернути гроші за товар але він у вас відсутній ви не зможете повернути гроші



Відповісти
Ось тільки не треба цих замовних од. Продадуть мох і болото аби собі не в збиток.
Хай задумаються завтра може їх дитина таке зкуштувати. Нелюди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні