На Волині обрали найкращого запліднювача

1
-5
На Волині обрали найкращого запліднювача
На Волині визначили кращого оператора по відтворенню сільськогосподарських тварин в області.

4 серпня, провели 32 обласний конкурс операторів по відтворенню сільськогосподарських тварин. До слова, Волинська область – єдина, в якій проводиться цей конкурс, - повідомляє волинський департамент агропромислового розвитку.

На базі ДП "Волинське обласне сільськогосподарське виробниче підприємство по племінній справі у тваринництві" зібралися начальники структурних підрозділів агропромислового розвитку райдержадміністрації, зоотехніки-селекціонери, кращі оператори по відтворенню сільськогосподарських тварин в районах.

"Професія техніка штучного осіменіння – одна із найважливіших на селі, адже завдяки вдосконаленню племінних і продуктивних якостей тварин", - сказав директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко.

Конкурс проходив у 2 етапи. Учасники здавали іспит, демонстрували свої знання, вміння та навички.

Переможців та учасників обласного конкурсу нагородили грамотами і подяками департаменту агропромислового розвитку та цінними подарунками.

При підведенні підсумків комісії конкурсу, перше місце присуджено Богдану Карпюку – техніку штучного осіменіння із Рожищенського району.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майбутній депутат, готуйтеся
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні